Během drsné rozmluvy mezi osmi očima se Sabina nestačila divit, když jí začala Jana sprostě nadávat. V té době navíc ještě ani netušila, co se během deseti dní Výměny dělo v její domácnosti. Její partner Tomáš ji totiž začal s náhradní manželkou klidně podvádět.

Navíc se na něj provalily i hříchy minulosti. Dříve se totiž živil natáčením gay porna. Sabina ho pak hájila s tím, že jen potřeboval peníze a muži ho nepřitahují. Sama už ale od něj dala ruce pryč. Stejně tak i rázná Jana, která se Sabině nakonec za všechno omluvila a vysvětlila, že byla pod vlivem prášků a natáčení si skoro nepamatuje.

Z rivalek, které si málem nemohly přijít na jméno, se tak po čase staly dokonce i kamarádky. „Zjistily jsme, že chyba byla v chlapech, nikoliv v nás,“ uvedly již dříve blondýnky pro Extra.cz. „Také jsme spolu mačkaly hada, ale ten had je slizký a jmenuje se Tomáš,“ nezapomněly zahrnout i hříčku na slavnou hlášku. „Mačkáš mi hada, debile.“

Komu ale Sabina mačká hada dnes, když už ne Tomášovi? Podle informací Extra si už totiž našla nového a o něco mladšího přítele Matěje. „Maty je skvělý, zatím jsme hodně v začátcích, takže nechci nic zakřiknout,“ nechtěla žena svou novou lásku nijak komentovat.

VIDEO: Ukázky z drsné Výměny manželek se Sabinou a hadí ženou Janou

Video
Video se připravuje ...

Jak dopadne Výměna manželek? Drsná Jana vzplanula k náhradnímu manželovi! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Napadená Sabina ze šokující Výměny: Na hadí ženu si došlápla sociálka! Dcera našla jehly... Tereza Kühnelová

 

Video
Video se připravuje ...

Smutný konec nejdrsnější Výměny: Uplakaný Roman se loučí s dětmi a odchází TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Hadí Jana z drsné Výměny: Mlátil mě, až tekla krev! Děti to potvrzují! TV Nova

VŠE O VÝMĚNĚ MANŽELEK ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
39 fotografií