Po odvysílání se Sabina s Tomášem rozešli, a tak měl otec dvou dětí volné pole působnosti. Zakoukal se do své náhradní manželky Jany a nějakou dobu to spolu táhli. Jenže po rozchodu Jana přiznala, že v posteli byl nudný a že ho to spíš baví s muži. Tomáš totiž v minulosti točil gay porno.

Bývalí milenci na sebe nyní kydají hnůj a Tomáš si takové urážky od Jany nenechal líbit. „Je neskutečné, jakou má Jana drzost. Já, abych si také hodil kostkami, řeknu pár věcí, které jistě zapomněla zmínit. To, že již během Výměny fetovala a lajny na stole byly častěji než jídlo a já jsem musel do práce jen na půl směny, abych byl raději s dětmi doma, tohle povídání vynechám. Nicméně by mě zajímalo, zda se Jana zmínila, že mi odcizila mobilní telefon, hotovost, stříbrný řetízek a jiné věci. Je pochopitelné, že po dávce pervitinu, láhvi Becherovky, vínu maskovaném v láhvi od mléka a dvou lexaurinech, přičemž ten třetí jsme s řidičem našli a vyhodili, si vše Jana nepamatuje,“ zuřil prostřednictvím Extra.cz naštvaný Tomáš a dodal, že mu pak mobil poslala po kamarádce a peněženku vrátila o dost lehčí.

Zatímco dřív házela špínu na Janu expartnerka Sabina, nyní se této role ujal Tomáš. A z Jany a Sabiny se staly dobré kamarádky.  

Video
Video se připravuje ...

Jak dopadne Výměna manželek? Drsná Jana vzplanula k náhradnímu manželovi! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Nejdrsnější Výměna manželek! Rvačka během osmi očí! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Napadená Sabina ze šokující Výměny: Na hadí ženu si došlápla sociálka! Dcera našla jehly... Tereza Kühnelová

 

Fotogalerie
25 fotografií