Nesedli si hned od začátku, co Petra vstoupila do bytu Jakuba a jeho partnerky Evy (27). Odmítala uklidit loužičku po štěněti nebo vyměnit kočičí záchod jejich kočkám. Od té doby po sobě Petra s Jakubem štěkají hůř než zuřiví psi.

Drama nastalo i na výletě, kde se dopředu domluvili, že v jednom stanu bude spát Jakub, ve druhém bude spát Kristýnka s Petrou. Jenže malé děvče chce spát s oběma najednou a je smutné, že to nejde. „Já s tebou spát nebudu,“ oznámí Jakub Petře, načež ona mu odvětila s křikem to samé. Jakub ji okřikl a už se do sebe pustili.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Nevěra, agrese a škrcení páskem! TV Nova

M*dko jedna zku*vená, ty chcípneš!“ nadával Jakub a Petra se nenechala. „Přestaň mi nadávat, ty fracku jeden zas*anej,“ vrátila mu to. A nadávky se stupňovaly. „Jseš vyhulenec, zku*venec, vypadni,“ křičela Petra. A Jakub pokračoval: „Jsi nymfomanka, zajímají tě jenom chlapi a diskotéky. Ti normálně ukopnu hlavu, ty ku*do.“ Stačilo jen málo, aby si tito dva nafackovali. Ostatně pro Petru by to nebylo poprvé, doma už škrtila svého manžela páskem.     

Fotogalerie
14 fotografií