Mačkáš mi hada, debile!“ Touto hláškou se Jana ze srpnové Výměny manželek proslavila a mezi osmi očima se chtěla prát nejen se svou soupeřkou Sabinou a také pod vlivem alkoholu a prášků zfackovala svého tehdejšího přítele Romana.

Jenže to nezměnilo nic na tom, že se do ní Sabinin přítel Tomáš během natáčení zakoukal. „Padli jsme si do oka a asi třetí den jsem mu řekla, že nemusí spát na tom příšerným gauči, ale že půlka postele je volná. No a on se tak nějak přitulil. Byla mu prý zima,“ přiznala Extra.cz potetovaná Jana.

Tomáš se svými sympatiemi k Janě netajil ani před televizním štábem. „My jsme se prostě k sobě měli. A nebo je možný, že nás někdo zahlédl, když jsme šli třeba nakupovat ruku v ruce,“ dodala Jana, která se mimo jiné podle společných fotografií na sociální síti dala s Tomášem dohromady.

Chovali jsme k sobě sympatie od začátku. Chodili jsme spolu, ale už spolu nejsme,“ potvrdila Jana Blesk.cz a dodala, že nyní se naopak sblížila s Tomášovou bývalou partnerkou Sabinou. „Přenechaly jsme ho jiné. Pro nás už byl moc opotřebovaný, a tak ať si ho dotyčná slečna užije. My máme již nové objevy,“ svěřila se milovnice hadů žijící v Německu. 

Jak dopadne Výměna manželek? Drsná Jana vzplanula k náhradnímu manželovi!

Video
Video se připravuje ...

Jak dopadne Výměna manželek? Drsná Jana vzplanula k náhradnímu manželovi! TV Nova

Nejdrsnější Výměna manželek! Rvačka během osmi očí!

Video
Video se připravuje ...

Nejdrsnější Výměna manželek! Rvačka během osmi očí! TV Nova

Fotogalerie
24 fotografií