Ostřílená moderátorka v roce 2009 spolu s Leošem Marešem (41) uváděla první řadu Česko Slovenské Superstar a divákům se zamlouvaly hlavně její pohotovost a smysl pro humor. O rok později zase uváděla česko-slovenskou show Talentmania. Ovšem do dalších ročníků SuperStar se již nevrátila.

Comeback ostatně nechystá ani v páté sezoně soutěže. „SuperStar, to jsou moje začátky a jsem za ně velmi vděčná, ale už několik let není v zorném poli mého zájmu. Takže už máme dlouhodobější dohodu s televizí, že se na toto téma ani nemusíme bavit,” vysvětlovala pro web Topky.sk Adela, která už tak projektu zřejmě dala definitivní vale.

Zda televize Nova a Markíza, které budou soutěž vysílat, osloví někoho jiného z moderátorů předchozích ročníků, nebo sáhnou spíše no nových talentech, je zatím ve hvězdách. Podle informací webu Extra.cz má o post moderátora zájem hned několik známých osobností - například bavič Kazma Kazmitch (32) či beatboxer a herec Filip Solčány (23).

Troufl by si na to údajně i finalista třetí řady show Tvoje tvář má známý hlas Milan Peroutka (27), který má již s moderováním zkušenosti díky pořadu na Óčku, který uvádí spolu s youtuberkou Shopaholic Nicol (28).

VIDEO:  Adela Banášová o moderování Českého lva: Je to skandál, stěžujte si u organizátorů!

Video
Video se připravuje ...

Adéla Banášová o moderování Českého lva: Je to skandál, stěžujte si u organizátorů! David Turek

Fotogalerie
65 fotografií