Televize Nova po prázdninách začala Výměnu manželek zostra. Zatímco minulý týden se v ní při osmi očích mačkali hadi, tento týden se tam bude podezřívat z pedofilie. A popravdě, není se moc čemu divit.

Iva a Marian se totiž seznámili, když jí bylo 14 let. Marian tehdy nelenil a jen co Iva oslavila patnáctiny, otěhotněla s ním. Mladé mamince se tak narodila dcera Dominika, o kterou se však Iva podle Marianových slov příliš nestará, ani neuklízí a pořád jenom sedí u počítače. V normálních rodinách by na tom asi nebylo nic divného. Sedmnáctiletí puberťáci dneska nedělají v podstatě nic jiného. Iva je však už matkou a špatnou péči o dítě předvede i v náhradní rodině u Karla.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek se 17letou matkou: Nezájem o dítě a cígo na balkoně! TV Nova

Ten si na péči o své tři děti bude stěžovat. „Tady ta paní má doma malé dítě,“ bude se divit. A to nebude jediná kritika, která padne na Ivina bedra. Pustí se do ní i Soňa a to dost drsně. „Drž hubu nebo tě zašlapu, dám ti pěstí, že to nerozchodíš,“ zaječí na Ivu hystericky při osmi očích. „Přijde ti normální, že tu holku vůbec nemazlíte, a Marian se bojí ji vzít na ruce, aby nebyla rozmazlená?“ zařve znovu Soňa. „Nechováme ji furt, to je pravda, ale pochovám si ji,“ bude se bránit rozklepaná Iva.

Pořádnou kritiku si vyslechne ale i Ivin manžel Marian. „Vy jste oba dva divný,“ zařve Soňa. „V čem jsme divní?“ zeptá se Marian, čímž proti sedícímu páru nahraje na smeč. „Tobě je pětačtyřicet a máš takhle mladou holku, ty vole! Seš pedofil,“ rozčílí se Karel.

Jak celá show dopadne, sledujte už ve středu ve 20.20 na Nově.

TO NEJLEPŠÍ Z VÝMĚNY MANŽELEK ZDE!

Video
Video se připravuje ...

Hadí Jana z drsné Výměny: Mlátil mě, až tekla krev! Děti to potvrzují! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Nejdrsnější Výměna manželek! Rvačka během osmi očí! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Smutný konec nejdrsnější Výměny: Uplakaný Roman se loučí s dětmi a odchází. TV Nova

Fotogalerie
29 fotografií