Budíček v šest hodin ráno, rychlá snídaně, nalodění a přesun na pevnost. Tak vypadalo každé ráno Rosáka a spol. během natáčení druhé série adrenalinové soutěže. „Boyard je opravdu účelová záležitost pro potřeby této soutěže. Bydleli jsme v hotelu na pobřeží a do pevnosti nás vozili lodí, což má taky svoje kouzlo,“ prozradil otec Fouras. 

Už jen samotný příjezd na pevnost je adrenalin. „Vstup do pevnosti je velmi specifický! Spustí se klec, do té člověk vstoupí, oblékne si plovací vestu a karabinou se připne na tu klec. A ta ho vynese nahoru spolu s bagáží. To člověk jinde nezažije,“ zavzpomínal Rosák.

Za hektické natáčení a stovky vyšlapaných schodů měli nejen on a soutěžící, ale i všichni členové štábu satisfakci v podobě pauzy na oběd. „Tady máme pověstný catering,“ představoval Rosák Boyard, když na něm natáčel unikátní »selfie« reportáž pro jiný primácký pořad Očima Josefa Klímy.

To místo prý všichni milují a není se čemu divit. Oběd byl složený hned z několika chodů – salát, hlavní jídlo, sýry s bagetou, dezert a samozřejmě ke všemu se podávalo dobré francouzské víno. To ovšem na rozdíl od neuvěřitelných výkonů první skupiny soutěžících složené z Martina Dejdara (52), jeho syna Matěje (19), Martina Zounara (50), Ivany Jirešové (40) a Jitky Nováčkové (25) v sobotu večer na obrazovkách Primy neuvidíte...

VIDEO: Zákulisní střípky z Boyardu: Co v sobotu v TV neuvidíte.

Video
Video se připravuje ...

Zákulisní střípky z Boyardu: Co v sobotu v TV neuvidíte Youtube.cz/Jitka Nováčková

Fotogalerie
34 fotografií