Jana byla agresivní už na svého přítele Romana (24) po příjezdu na místo setkání a její nezvladatelné chování pokračovalo i o několik minut později. Druhé manželce Sabině (22) nadávala do ku*ev a chtěla na ni zaútočit, a když se jí Roman zastal, ze zlosti zfackovala jeho.

Nic z toho prý ale neví... „Bohužel se musím přiznat celému národu, že jsem si vzala prostě prášky na nervy a zapila je becherovkou,“ sype si nyní popel na hlavu dvojnásobná maminka, která žije v Německu. „Z těch »osmi očí« (část pořadu, v níž si páry sdělují drsné pravdy – pozn. red.) si nepamatuju vůbec nic. Ten den mám prostě okno. Já ani nevím, kde těch »osm očí« bylo!“ hájí se Jana, jejíž stav si neuměli vysvětlit ani soutěžící, ani členové štábu.

S partnerem se ještě ten den rozešli. Roman se rozloučil s jejími dcerami, sbalil si věci a odjel. Nyní má údajně žít ve Španělsku či Itálii, Jana o něm nic neví. „Rozhodně nejsem zoufalá a nemám nouzi o muže. Jen jsme se s Tomem (partner Sabiny – pozn. red.) shodli, že by nám to spolu klapalo bez hádek a konfliktů, že by nám spolu bylo fajn,“ říká Jana. S druhou rodinou, která se mimochodem po natáčení také na čas rozpadla, je nadále v kontaktu. „Vše jsme si vyříkali a voláme si,“ prozradila televizi Nova.

Deprese ve štábu

Janino chování rozhodilo dokonce i televizní štáb. Za 15 let, co se Výměna točí, prý něco takového ještě nezažili! „Kolegové z toho nebyli v pořádku. Měli špatný pocit a depresi, která trvala čtrnáct dní. Jsme samozřejmě lidi, a pokud je to natáčení vyhrocené, tak nám to příjemné není,“ svěřila Blesku režisérka Jana Rezková (52).

Štáb byl špatný hlavně z toho, že nechávají malou Lauru (6) a Viktorii (3) jen s maminkou. „Štáb tam zůstal delší dobu. Na konci, kdy přijde maminka domů, už je v pořádku. S dětmi strávili ještě několik hodin, dokud maminka nebyla lepší,“ dodala režisérka.

VIDEO: Napadená Sabina ze šokující Výměny: Na hadí ženu si došlápla sociálka! Dcera našla jehly...

Video
Video se připravuje ...

Napadená Sabina ze šokující Výměny: Na hadí ženu si došlápla sociálka! Dcera našla jehly... Tereza Kühnelová

VIDEO: Smutný konec nejdrsnější Výměny: Uplakaný Roman se loučí s dětmi a odchází.

Video
Video se připravuje ...

Smutný konec nejdrsnější Výměny: Uplakaný Roman se loučí s dětmi a odchází TV Nova

Fotogalerie
5 fotografií