Narození Zuzanky poněkud zkomplikoval porodní nádor, který se malé holčičce udělal na hlavě vinou průchodu porodními cestami. Dnes už jí boule zmizela a není po ní ani stopy. Maminka a prvorodička Eva Spurná si u náročného porodu pořádně zanadávala, nakonec to ale zvládla skvěle a to i bez podpory partnera, kterého nechala celou dobu čekat na chodbě.

Já to beru tak, že ten chlap k tomu není potřeba. Toleroval to a chápal. Pak mi dělalo dobře, že když se malá narodila, dojalo ho to k slzám,“ přiznala půl roku od porodu Eva. Ta s dcerou a partnerem žije na statku v Horním Libíně v západních Čechách.  Zuzanka se má k světu a na statku a v přírodě jim nic nechybí. Dokonce se s partnerem méně hádají a rychleji usmiřují.

Na druhé straně maminka Denisa Počepická měla porod své druhé dcery Elišky rychle za sebou. Vše šlo jako po másle, manžel ji celou dobu držel pevně za ruku. Jediné, co situaci zkomplikovalo, bylo, když sestřičky odmítly pustit na sál také starší dceru Aničku. Ta to obrečela, ale zachránila to čokoláda od rodinného známého.

Ani půl roku po porodu se vztahy mezi manželi Počepickými a Petrovými rodiči nesrovnaly. „Vztahy jsou furt stejné. Malou ještě neviděli,“ přiznal TN.cz. tatínek. Ten kontakt s rodiči přerušil poté, co se zastal své manželky, kterou rodiče nechtěli přijmout do rodiny. „Jsme spokojení a teď jsme kvůli Elišce všichni víc ještě spolu,“ dodal na závěr Petr, který se druhé holčičky dočkal až po sedmi letech čekání.

Video
Video se připravuje ...

Půl roku poté: Jak dnes vypadají Malé lásky, které jste včera viděli na Nově? Nova Plus

Fotogalerie
16 fotografií