Sám Štěpánek se ze zásady k honorářům nevyjadřuje a nijak se tak nešířil ani výnosnou příležitostí od televize Barrandov. Tajemství ale neudržel jeho nový kolega. „Petr Štěpánek se stal členem naší televizní rodiny a bude průvodcem Skutečných příběhů od pondělí 14. srpna. Moc se na vás těší,“ oznámil ředitel vlastní tvorby a šéfdramaturg TV Barrandov Honza Musil.

Právě on zde doposud moderoval pořady podobného typu – Nebezpečné vztahy či související Jak to dopadlo!?, přesto prý nemá strach, že by mu Štěpánek snad chtěl šlapat na paty. „Rozhodně pro mě není konkurent. Je to úplně jiné než pořady, které uvádím já,“ vysvětlil Musil pro deník Aha!.

Z představitele Jiříka v pohádce Zlatovláska se nyní stane moderátor, který bude diváky seznamovat s dopisy a e-maily, na nichž je projekt postavený. Součástí pořadu budou také příběhy, v nichž budou vystupovat herci. „Myslím si, že tenhle typ pořadu chybí na všech televizních obrazovkách, protože diváci mají rádi něco, čím si třeba sami prošli,“ míní Musil, kterého kdysi proslavila talkshow Áčko.

„Získat Petra Štěpánka byl náš záměr, protože se mu nápad líbil, nabídku přijal a ani se dlouho nerozhodoval,“ řekl pro Aha! Musil s tím, že výši Petrova honoráře nesmí ze zákona prozradit. „Petr je slušný člověk a nebudu mluvit o něm bez něj,“ dodal.

VIDEO: Honza Musil se rozplakal před televizní kamerou! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Nebezpečné vztahy: Honza Musil se rozplakal před televizní kamerou! Proč? TV Barrandov

 

Fotogalerie
28 fotografií