„Pro soutěžící, porotce i členy štábu platí obecné pravidlo, že se nesmí během natáčení vzdalovat za hranice Česka,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj ze štábu s tím, že jakákoli delší cesta se musí hlásit produkci, aby nebylo ohroženo natáčení.

Stačila by totiž jen obyčejná stávka na letišti nebo dopravní nehoda, a Nova by tak měla velké, sotva řešitelné problémy. A to není zdaleka vše, co je zakázané. „Máme smlouvu, ve které se píše, že nesmíme dělat vůbec nic riskantního,“ potvrdil soutěžící Milan Peroutka ml. (26) s tím, že jeho zdraví bylo ohroženo ještě před natáčením prvního dílu. Kvůli moderátorovi Ondřeji Sokolovi (45).

„Vzal mě hned napoprvé na surf a já jsem spadl na hlavičku a říkám: Nějak špatně slyším! No a v noci jsem jel na pohotovost a řekli mi, že mám prasklý bubínek,“ popsal syn nedávno zesnulého bubeníka Olympiku Milana Peroutky (†49).

VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS ZDE>>

Televize moc dobře ví, proč do smluv zařazuje věci ohledně ohrožení zdraví. Ve druhé řadě Tváře natáčení přímo ohrozilo zranění jejího moderátora. Sokola pokousala kočka, rána se zanítila, měl velké bolesti, a proto musel z natáčení jezdit přímo do nemocnice na převazy. Nyní měl pro změnu ošklivě pořezanou nohu...

Video
Video se připravuje ...

TVOJE TVÁŘ: Dvě zranění během jednoho natáčení! Sokol si rozřízl nohu! TV Nova

Dost podobné smlouvy jako účastníci Tváře mají také moderátoři Televizních novin Lucie Borhyová (38) a Rey Koranteng (42). Ti třeba spolu nesmí ani nasednout do stejného letadla! Ovšem toto pravidlo už minimálně jednou porušili.

Drsné smlouvy Vilhelmové a dalších účastníků Tváře. Jsou svázáni zákazy!
Autor: TV Nova
Adam Mišík jako Elvis Presley
Autor: archiv TV Nova

Fotogalerie
353 fotografií