Kompletní osmička soutěžících už je ve velkém očekávání a tvrdě pracuje na svých číslech. V pohotovosti je i tým maskérů a kostymérů. Vše se musí doladit do posledního detailu. Někdy je ale jejich práce opravdu obtížná.

Velký problém měly kostymérky s vystoupením Ondřeje Rumla. Zpěvák v prvním díle ztvární Whitney Houston a jako největší problém se ukázalo sehnat lodičky v jeho velikosti. Ondřej Ruml má velikost nohy 45, navíc boty musely být v barvě šatů. Po dlouhém hledání nakonec kostymérky musely koupit lodičky o číslo menší. Ondřej si je stříkal speciálním sprejem, který by měl botu roztáhnout. Navíc si je bral domů, kde v nich i vařil, aby se co nejvíce přizpůsobily jeho noze.

 

Kromě Ondřeje Rumla se můžete těšit i na Marthu Issovou, Tatianu Vilhelmovou, Martina Dejdara, Adélu Gondíkovou, Aleše Hámu, Markétu Konvičkovou a Milana Peroutku, kteří se každý týden představí v rolích velkých osobností světové i české populární hudby a budou soutěžit o finanční výhry pro dobročinné účely. Tvoje tvář má známý hlas v neděli od 20:20 na Nově.

Fotogalerie
24 fotografií