Každé pondělí a středu se můžou diváci těšit na pořad Robinsonův ostrov, kde nebude nouze o havěť, nervy, stres a tvrdý boj o dva a půl milionu korun. Kdo o toto pohádkové jmění bude bojovat?

KMEN CALLAO:

David, 45 let, vysokoškolský učitel

Jakub, 32 let, finanční poradce

Míla, 22 let, trenér kulturistiky

Radovan, 44 let, veterán

Martin, 24 let, kreativec

Barča, 21 let, logistka

Kačka, 19 let, čerstvá maturantka

Lucka, 33 let, fitness trenérka

Terka, 38 let, účetní

KMEN TABON:

Marek, 23 let, student marketingu

Zdeněk, 21 let, provozní restaurace

Tereza, 28 let, policistka

Bidlo, 40 let, podnikatel

Bazi, 65 let, bývalý železničář

Katie, 20 let, skladnice

Iveta, 46 let, trafikantka

Nika, 27 let, vizážistka

Petra, 25 let, playmate

Do televizní soutěže, která bude dost podobná americké verzi Kdo přežije se přihlásili opravdu rozmanití lidé a oba dva kmeny budou hodně různorodé jak věkově, tak povahově. Diváci nepřijdou o sexy trenérku fitness Terezu, o kulturistu Mílu a nebo playmate Petru, na které bude jistě příjemný pohled. Pro ty, co by hledali snad něco jiného, tam bude například nejstarší účastník Bazi, účetní Terka a nebo vysokoškolský učitel David.

Pořad bude také moderovat zcela nová tvář. Velké výzvě se postaví sportovní komentátor Ondřej Novotný. „Je to pro mě obrovská výzva. Není to ledajaká show, ale opravdu něco, co patří mezi špičku světové televizní tvorby,“ říká Ondřej Novotný. „Jsme nadšení, že jsme našli novou tvář a takový talent. Věříme, že si neokoukaného moderátora diváci oblíbí. Ondřej je do show neuvěřitelně zapálený a zároveň umí skvěle zkombinovat ráznost a přísnost s empatií a úsměvem,“ říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

Uvidíme tedy, jak se nové televizní show Robinsonův ostrov povede. Dívejte se už v pondělí večer na televizi Nova. 

Fotogalerie
32 fotografií