V těsném elastickém oblečku si prý Gránský připadal jako nahý. „Aby mi nebylo pod tím upnutým kostýmem vidět úplně vše, dostal jsem na intimní partie suspenzor,“ prozradil Blesku lamač dívčích srdcí ze seriálu Ohnivý kuře.

„Měl jsem to poprvé v životě. V podstatě jsou to maličký tanga… No, radši nechci vzpomínat!“ řekl David, který měl pocit, že všichni zírají jen do jeho rozkroku. Může ale mluvit o štěstí, že nedopadl jako jeho jmenovec. Mladý Kraus totiž v první řadě Tvojí tváře vystupoval coby Freddie převlečený za ženu! Ani jemu, když zpíval I Want To Break Free, se nikdo nedíval do očí...

Více než suspenzor ale Gránského vyděsilo, když se dozvěděl, že opět vyfasuje zubní protézu. V prvním kole, ve kterém vystupoval jako černošská zpěvačka Nina Simone (†70), mu totiž rozedřela dásně do krve. „I tady mám nové zuby, ale díkybohu tyhle perfektně seděly,“ ulevil si David. „Problém tak byl jen s parukou – dlouho se vybírala, aby byla autentická,“ dodal zpěvák, kterého uvidíte už v neděli ve 20:20 hod. na TV Nova.

Vše o show Tvoje tvář má známý hlas naleznete: ZDE!

Fotogalerie
14 fotografií