Advokát Petr K. (†44) tak zemřel zcela zbytečně. Čtvrtá rána do hlavy byla smrtelná, skonal ve své garáži a záchranáři už byli bezmocní.

Přestože se Petr Š. u soudu bránil, že s vraždou nemá nic společného, neuspěl. Souběh navzájem se podporujících nepřímých důkazů jej nakonec usvědčil. Podezřelý oběť totiž několik týdnů pečlivě sledoval, dokonce nainstaloval před dům fotopast, jejíž druhou část ukryl před policií v septiku!

Vrahův speciálně upravený vůz pak viděli svědci v době vraždy na místě činu. A na jedné z vystřelených nábojnic našli kriminalisté i jeho pachovou stopu. Přestože důkazy byly nepřímé, dostal 16 let za vraždu a také za nedovolené ozbrojování. V rodinném domku v Brandýse nad Labem měl bez povolení samopal, brokovnici a kulovnici...

Kriminalistické příběhy, které se těšily rekordní sledovanosti, končí. „Vážení přátelé, děkujeme vám za nároky, jaké máte, a důvěru, jakou nám projevujete. Vaše reakce jsou zcela mimořádné. Přijměte proto naše společné rozhodnutí další řadou nepokračovat jako uvážené rozhodnutí lidí, kteří jsou šťastní z vašich ohlasů a kteří přesto musí vědět, kdy je správné přestat, nepoškodit to dobré, co se podařilo, a vrhnout se na něco nového,“ napsal na sociální síť producent seriálu Michal Reitler.

Fotogalerie
6 fotografií