Když se tehdy patnáctiletá dívenka, která žila v dětském domově, dostala do finále Slovensko má Talent, tak se jí ozvala rodina, která ji chtěla adoptovat.

Strávila jsem u nich v Šali pár víkendů a velmi se mi tam líbilo. Myslela jsem si, že konečně budu mít lepší život. Jenže byli vychytralí," tvrdila tehdy Gyöngyi. „Když v šestém kole oznámili, že končím, ani nepočkali do konce a ze sálu odešli. Od té doby se mi neozvali. Určitě čekali, že vyhraju a penízky půjdou k nim," dodala talentovaná zpěvačka, která se po vypadnutí vrátila do dětského domova. Díky televizi měla pár měsíců docela dost kšeftů, zúčastňovala se různých soutěží a vydělala dost peněz. Ale rychle o ně přišla.

Neuspěla u Blanarovičové

Gyöngyi neuspěla ani v projektu La Sophia, který je zaměřený na talenty ze sociálně slabých poměrů. „Byla jednou z nejtalentovanějších, které jsme chtěli podporovat, ale museli jsme se rozloučit,“ řekla pro Plus 7 dní šéfka projektu, herečka Yvetta Blanarovičová. „Financovali bychom její studium na lidové škole umění i s internátem, aby dále mohla pokračovat na konzervatoři. Ona by velmi chtěla zpívat, ale nepracovala na sobě a bez toho to nejde,“ míní Yvetta.

Než se dostala do Talentu, zkoušela štěstí v SuperStar, ale neznalost angličtiny jí postup znemožnila. Její kamarád Vlado, u kterého žije, ji přinutil jít na casting Talentu, a ten vyhrála. O výhře 100 tisíc eur má jasno. „Všechno půjde do banky, konečně mám jistotu a zázemí,“ řekla Blesk.cz zpěvačka. Zda to tak dopadne, ukáže čas…

Video
Video se připravuje ...

Vítězka Talentu Bodišová: Žila jsem na ulici, myla jsem se vodou ze hřbitova! Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Gyöngyi Bodišová v semifinále Česko Slovensko má Talent FTV Prima