Hotel Paradise obvykle připomíná scény jako vystřižené z pornofilmu, ale v noci z neděle na pondělí změnil žánr na hodně akční střílečku. Do vily vtrhli ozbrojení lidé a s pistolemi v ruce vyhrožovali štábu. Tomu tak nezbývalo než popadnout nejnutnější věci a utéci.

„My jsme se rozhodli, že z bezpečnostních důvodů kompletní štáb a zejména soutěžící odvezeme domů z Dominikánské republiky o týden dříve a přizpůsobíme se tak bezpečnostním podmínkám, které nebyly úplně optimální v místě té produkce,“ řekl v úterý ve VIP zprávách programový ředitel Prima FTV Petr Vladyka. Jak dodal, celou věc řeší slovenská produkce s konzulem Dominikánské republiky a policií. O velké finále ale diváci nepřijdou. Místo v exotické vile se uskuteční v bratislavském studiu.

Už v úterý kolem sedmé hodiny večerní přistálo ve Vídni první letadlo s částí štábu. Na jeho palubě byla i moderátorka Martina Gavriely, která si zhluboka oddychla, že může být v bezpečí se svými dětmi a snoubencem Markusem Tranem.

Fotogalerie
9 fotografií

I VyVolení museli z vily ven

Televize Prima už jednou musela narychlo řešit stěhování soutěžících. Ale v roce 2005 při reality show Vyvolení to nebylo za tak dramatických okolností jako v Hotelu Paradise.

Tehdy byl celý štáb včetně soutěžících násilně vystěhován z Vily. Pozemek na Harfě obsadil její majitel pomocí brutální ochranky a tvrdil, že televize Prima neplatila včas nájem. Ta se bránila a oháněla se právníky, kteří zaručeně tvrdili, že jeho zásah byl neoprávněný. Kde byla nakonec pravda, se dosud nevyřešilo. Jedno je jisté, celé velké stěhování na Slovensko zvedlo televizi Prima sledovanost do nebeských výšin.