Soutěžící už několikrát propíraly její chování, které se jim nezamlouvá a navíc se radikálně mění každou chvíli. Tereza vzápětí začala vyvracet, že žádnými abstinenčními příznaky netrpí.

Obvinění na adresu Terezy odstartovala její ostrá hádka s Klaudií (23). Osočování a nadávky vystřídaly drsná slova o drogové závislosti a abstinenčních příznacích. Brunetka už na castinzích totiž prozradila, že dva roky užívala kokain a dokonce vyzkoušela i pervitin. A se svými zkušenostmi se "pochlubila" i přímo před kamerami v ráji. Slova, že trpí abstinenčními příznaky, ji však přesto pořádně vytočila.

"Jsem zvyklá kouřit trávu každý den a tady kouřím obyčejné cigarety. Určitě to není absťák," reagovala Tereza, no ostatní soutěžící, kteří ale měli úplně jiný názor. Na její drogové excesy si neodpustili pár tvrdých poznámek. Klaudia si servítky v jejím případě vůbec nebrala. "Nevážíš si života, protože se veřejně prezentuješ tím, že užíváš drogy," vypálila Tereze do očí křehká blondýnka. "Já se umím chovat normálně i bez drog," utla téma tmavovlasá Tereza.