Zuzana Plačková je jednou účastnicí reality show Hotel Paradise. Má za úkol rozvracet ostatní páry, protože tam byla umístěna na poslední chvíli. Jenže, kdo viděl její "ántré", musel se celkem leknout. Místo dívky s krásnou tvářičkou se do vily vřítila umělá blondýna s pětkami, která přemalovaná a nevkusně oblečená spíše připomínala transsexuála nebo příbuznou Nory Mojsejové.

Zuzana se ale netají ani tím, že dříve dělala prostitutku a vydělávala si tak sexem peníze. "Má nejlepší kamarádka se jmenuje Alexandra. Šlapaly jsme spolu na stejném mostě," píše ve svém profilu.

Zuzana z Bratislavy má na těle několik piercingů (jazyk, pupík, nad rtem), poté tetování na nártu (květ), nad přirozením (květ s motýlem), na krku (motýl), nápisy na rukou a prstě. Během svého života uvádí, že vystřídala tolik partnerů, že si to ani nepamatuje. Jejím tajným snem je vyhrát Playmate roku a konkurovat v moderování Adele Banášové. Uvidíme, co se jí povede... Zatím "exceluje" v Hotelu Paradise, který můžete vidět na Prima Love vždy od 22:15.

Fotogalerie
9 fotografií