23:16 - První Česko Slovenská SuperStar je definitivně u konce. S tím končí i náš online přenos. Sledujte však dál Blesk.cz. Žhavé novinky a drby ze zákulisí vám budem přinášet i nadále. Děkujeme za pozornost a krásný zbytek Zlaté adventní neděle.

23:14 - Před úplným koncem Leoš s Adelou připomínají, že koncert SuperStar se uskuteční 16. ledna 2010.

23:11 - Martina všichni objímají a gratulují mu. Martin všem děkuje.

23:09 - Miro odchází do zákulí. Jeviště patří jenom Martinovi. Zpívá Little Less Conversation Elvise Presleyho. Na jevišti jsou všichni finalisté a Martin jede! Nezapomenutelný tanec sv. Chodúra.

23:06 - Na jevišti jsou generální ředitelé obou pořadatelský televizí - Novy a Markízy. Martinovi předávají šek na 100 000 eur.

23:05 - Oba finalisté dostali dárky.

23:04 - Miro Šmajda je zklamaný. Lidé v sále skandují Miro, Miro!

23:03 - Martinova maminka pláče dojetím.

23:02 - Publikum aplauduje vestoje!

23:01 - Blesk.cz: Martine, bravo!

23:00 - Vítězem je Martin Chodúr

22:59 - Za poslední týden přišlo do soutěže 1 272 853 SMS.

22:58 - A jsme zpět ve studiu. Za pár okamžiků se dozvíme to jméno, na které všichni tak netrpělivě čekají

Co v televizi nevidíte - 22:55 - Leoš s Adelou a Mirem stojí na pódiu. Martin Chodúr odešel do zákulisí. Produkce přinesla sněžné dělo a divákům v publiku rozdávají balicí papíry...

22:51 - A je to tady! Na podium přišla notářka Ingrid Lučanová a přinesla obálku se jménem vítěze. Už po reklamě se dozvíme, kdo se stane první Česko Slovenskou SuperStar. Miro, nebo Martin?

22:49 - Pokud vyhraje Miro Šmajda, získá kytaru Steva Vaie. Pokud vyhraje Martin Chodúr, setká se s Tomem Jonesem.

22:46 - "Jsem realista, takže to uznávám. Martin je skvělý zpěvák," nechal se slyšet Martin Chodúr.

22:42 - Otázka na porotu: Kdo by měl vyhrát? Ondřej Hejma - Martin Chodúr, Dara Rolins - Martin Chodúr. Marta Jandová - Martin Šmajda, Paľo Habera - Martin Chodúr.

22:41 - PRÁVĚ BYLO UKONČENO SMS HLASOVÁNÍ.

22:38 - Probíhá sáhodlouhá rekapitulace...

22:29 - Všech dvanáct finalistů zpívá společnou píseň Příběh nekončí.

22:28 - Po dobu reklamního bloku byla porota i s finalisty v zákulisí. Moderátoři se postupně připravují.

22:19 - Paľo Habera ve své závěrečné řeči promlouvá Martinovi do duše. Dává mu rady do života v showbyznyse.

22:15 - Porota vůbec naposledy hodnotí pěvecký výkon historicky první Česko Slovenské SuperStar.

22:14 - Diváci tleskají vestoje. Mareš opět machruje svým telefonem, který by přitom měl být podle nařízení režie po celou dobu přenosu vypnutý. To jsou teda pořádky!

22:13 - Tohle nemohlo chybět! CHODÚR TANČÍ ELVISE AŽ SNÍH ODLETUJE.

22:09 - A je tu Supreme a s ní Martin Chodúr. Sáčko s krátkým chlupem, nagelované vlasy a lakovky.. To je on! Dá taky nějaké překvápko jako Miro?

22:07 - Následuje 'dokrútka' Martina Chodúra z jeho koncertu v Ostravě. Během vstupů produkce v hale uklízí plyšáky a připravuje tanečnice.

22:02 - Leoš Mareš celému československému národu předvedl svůj telefon Vertu Black and White Diamonds za 1,5 milionu.. "Takhle posílejte Mirovi esemesky," dělal instruktáž Mareš.

22:00 - Fanynky jsou šílené.... Miro má otřes mozku, ale účes stále drží.

21:58 - Tak to je ovšem best of! Miro ze sebe strhnul sako a dal ječivou Welcome To The Jungle. Nejdřív málem sejmul anděla, na konci songu uklouznul po umělém sněhu a na jevišti se málem přerazil. Poslední tóny písničky si doposlechl na zádech. Knock out?

21:56 - Miro přišel na jeviště s bílým andělem. C'est la vie... S lantiskou tanečnicí za Goťťáka to působilo líp. Ale i tak podívaná. Děvčátka v první řadě jsou spokojené

21:54 - Ještě před tím se ale podíváme s Mirem Šmajdou do jeho rodných Košic, kde měl ve čtvrtek koncert.

21:49 - Po ppřestávce tu bude už slíbená kategorie těch nejlepších songů. Martin zazpívá Supreme od Robbieho Williamse, kterým zazářil v kole v divadle. Miro z gottovského kola C'est la vie.

21:41 - Vítězem se stal Ivan Kandráč, který neuvěřitelně zazpíval píseň Michala Davida. Ivan zpívá. Ale ne a ne dozpívat. Produkce proto raději pustila znělku, aby ho vůbec dostali z pódia.

21:37 - A je tu poslední, nejočekávanější kategorie - Největší úlet - Hvězdná pěchota.

21:33 - Druhou kategorií této improvizované soutěže je Nejlepší image. Vyhrály ji porotkyně Dara Rolins a Marta Jandová za kostýmy ďáblíků z mikulásškého kola.

21:32 - Vítězem je Thomas Zubykiller Puskailer. Svůj úsměv i s Péefkem věnoval Hejmovi.

21:31 - Než k tomu ale dojde, je tu vyhlášení jakési SuperStar ceny. Nominované v kategorii nejlepší úsměv tvoří především typy z hvězdné pěchoty a Adela Banášová.

21:30 - Na řadě je kategorie The Best Of.. neboli výběr toho nejlepšího, co kluci v soutěži zatím předvedli.

21:28 - Porota je úplně naměkko. "Je mi tak líto, že to už končí," smutnila Marta Jandová.

21:25 - "Vidím, že se snažíš a že máš v Mirovi opravdu soupeře," pochválil Martinův pódiový tanec Habera.

21:22 - Dneska je to opravdu večírek. Adela s Leošem lehce vpravili do vánoční nálady a pod pódiem tančí ploužák...

21:20 - Martin Chodúr překvapil. Místo anglické verze White Christmas zpívá českou verzi Já sním od Vánocích, kterou u nás proslavil Karel Gott. Druhou sloku dal už v angličtině.

21:17 - Nyní se podíváme do rodiny Martina Chodúra. Rodiče ho neviděli od začátku soutěže.

21:07 - Není nad reklamní pauzu! Jen co je pravda... Po přestávce se snad dočkáme druhé vánoční písně - Martin Sinatra Chodúr zazpívá White Christmas.

Fotogalerie
31 fotografií

21:03 - "Jsem byl rád za tebe, jak sis tam s těma babama užíval," projevil se Habera.

21:02 - "Já bych ti teda oblíkla něco jinýho, rockerskýho," hodnotila zjev víc než zpěv Marta Jandová.

20:58 - Miro se na vánoční song převlékl do bílého... Nahoře na pódiu dovádí s pomocnicemi Santa Clause.. Holčičky v mini po něm rozhazují umělý sníh. Jen aby ho to příliš nerozptýlilo... Miro je přece už tak dlouho sám...

20:55 - Jako první zvedne Mrazíkovu hozenou rukavici Miro... Ještě před tím ale navštívíme Mirovu rodinu.

20:54 - A je tu vánoční runda. Martin dá White Christmas od Franka Sinatry, Martin Last Christmas od Wham!

20:53 - Leoš s Adelou stále komentují castingový příspěvek.... Mimo jiné taky prozradili, že když byl Martin na castingu, Ondřej Hejma u toho nebyl.. V tu dobu byl kdesi v Karlových Varech.

20:50 - Marta Jandová se přidává. Řeč má skoro vánoční... Taky se omlouvá. "Jsem ráda, že jsme tě nevyhodili..."

20:49 - "Martine, ze všech věcí, které nám připadaly směšné, jsi udělal přednost," vylhává se z usvědčujícího video příspěvku Dara Rolins.

20:46 - Yes! Martin tancuje... Ogare, jeď!

20:45 - Martin Chodúr dnes jako první zpívá píseň od Marvina Gaye - Heard It Through The Grapevine. Na rozdíl od Mirovy skladby je tahle alespoň trochu známá. Takže první body pro Chodúra.

20:35 - Po první přestávce hned bude zpívat Martin Chodúr. Ještě předtím ale video z castingu.. Porotkyně ho tehdy ani skoro nechtěly pustit dál do divadla. A vida, Martin je ve finále, jen krůček od vítězství...

20:30 - A to už jsou na pódiu oba porotci. Mareš, asi stařec, okamžitě obsadil židli, na které Miro seděl při zpívání. Místo Adele ani nenabídnul!

20:29 - Paľa Haberu Šmajdova písnička úplně rozhodila, dokonce z toho začal mluvit česky...

20:28 - Tak alespoň Marta Jandová uznala, že ty vysoké tóny tahaly za uši...

20:27 - No tak, Ondřeji, od čeho jsi placený? Ty jsi neslyšel to skřehotání ve výškách. "Já dneska nebudu nikoho kritizovat," začíná Hejma. Dara, jak jinak, souhlasí.

Blesk.cz na protest nebude citovat Ondřeje Hejmu....

20:26 - Miro, Miro... bylo to trochu jako havrani na plotě. Že by nervozita? Miro, jen tak dál. Martine, máš to v kapse!

20:22 - Miro Šmajda dnes večer vykopává baladou Watch Over You od kapely Alter Brigde. Miro in black vsadil na romantickou polohu, one man show s kytarkou a barovou židlí.

20:19 - Sledujeme sestřih z castingu - aneb Kterak Miro Šmajda s kytarkou okouzlil porotu...

20:18 - Dara Rolins s Martou Jandovou jsou krásně zlaté jaké jmelí. Paľo je v černém obleku. Že by smutek, že to všechno už končí.

20:17 - Leoš představuje porotu. Hejma na vánoční náladu nedbá, vzal si svou obligátní havaj košili... Aloha Ondřeji!

20:14 - Všichni jsou svátečně oblečení. Ano, i popová písnička může navodit vánoční atmosféru. Kdyby to přeci jen nefungovalo, vánoční výzdoba v sále dílo dokoná.

20:13 - Všech dvanáct finalistů je společně na jevišti a zpívají vánoční píseň Do They Know It's Christmas od Boba Geldofa, kterou napsal pro Etiopii v roce 1984.

20:10 - A je to tady! SuperFINÁLE Česko Slovenské SuperStar... Adela s Leošem se pokouší navodit správnou atmosféru..

20:07 - Do začátku velkého finále zbývají poslední okamžiky. Atmosféra v sále by se dala krájet.

19:55 - Co se bude dneska zpívat? Martin Chodúr - Robbie Williams - Supreme, Marvin Gaye - Heard it through the grapevine, Frank Sinatra - White Christmas. Miro Šmajda - Karel Gott - C'est la vie, Alter Bridge - Watch over you, Wham! - Last Christmas

19:54 - Z režie zní poslední pokyny. Vypnout telefony, za chvíli začínáme.. Kdo ale bude posílat esemesky???

19:53 - Bude to souboj Black and White? Martin Chodúr je oblečený celý v bílém (černé má jen sako), blonďatý Miro je celý v černém.

19:45 - Kromě výkonu našich dvou finalistů se můžeme těšit hned na dvě společné písně všech 12 finalistů soutěže.

19:42 - Jeviště je celé zahalené do vánočních dekorací. Na podiu i na jeho horní části je několik stromečků. Všechno, včetně zábradlí pokrývá sníh. Snad umělý, zimy a mrazu je venku dost a dost. Á propos, pamatuje na slavnou scénu z Obecné školy, kdy chlapce museli od zábradlí odmrazovat...? Euforie dnešního večera snad nic takového nedopustí....

19:34 - Reportéři Blesk.cz se už dostali do haly na slovenském výstavišti. Fanoušci se pomalu trousí, atmosféra je plná očekávání. "Jednoznačně Miro," odpověděla fanynka z Bratislavy na dotaz, kdo se podle ní stane první Česko Slovenskou SuperStar. "Vyhraje Chodúr, to je jasný," kontrují naopak čeští fanoušci, kteří neváhali ujet stovky kilometrů, aby byli finále v Bratislavě přítomni.

Přestože vítr do plachet fouká spíše favorizovanému Martinu Chodúrovi, poněkud těsný výsledek napovídá, že český Tom Jones bude muset ve velkém finále dnes večer pořádně zabojovat. Vsadí na osvědčenou kvalitu, nebo připravuje překvapení, které všem vyrazí dech? V zákulisí se proslýchá, že jeho soupeř Miro Šmajda už leští tajné zbraně, kterými hodlá bojovat až do posledního okamžiku.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku

Fotogalerie
31 fotografií

Ve 32 letech zemřela americká herečka Brittany Murphy