Jediný sladký moment zažije maminka dvou synů na počátku pobytu v náhradní rodině. Když ji Petr (27) vezme na nákup dárku pro holčičku z dětského domova. „Tohle chápu, sama jsem tam vyrostla. Je to hezké, že někdo na ty děti myslí...,“ rozpláče se Martina a poděkuje za silný zážitek.

Jenže z euforie z milé rodiny spadne Martina brzy na tvrdou zem. I když na začátku byl Petr s novou manželkou spokojený, nakonec ji nemůže vůbec vystát a rozhodne se nešťastnou Martinu naprosto ignorovat. Když na něho mluví, nereaguje a obrací se zády! Dělá všechno pro to, aby s novou ženou nemusel strávit ani minutu a hledá důvody k hádkám.

„Zavíráš dveře moc nahlas! Sofinka spí, takže musíme být potichu,“ kárá zoufalou Martinu. Ta několikrát během deseti dní propuká v hysterický pláč. „Já to nedávám, je to strašný...,“ pláče zoufalá deptaná žena.

Nakonec dostane krutou ránu i od Petrovy manželky Ireny (37) při závěrečném setkání Mezi osmi očima. „Ty jsi absolutně selhala jako matka, manželka i žena. Ty se nestaráš o svoje děti! Máš poruchu osobnosti, jsi nešťastná, nevážíš si sama sebe a jsi zakomplexovaná,“ nebere si servítky zkušená máma od tří dětí. Sama v tu chvíli ani netuší, že Martina vlastně obraz kompletní rodiny nikdy nepoznala...

Fotogalerie
13 fotografií