Takovýhle konec boje o pětimilionovou výhru v reality show si potetovaný svalovec Thomas Castello určitě nepředstavoval. Jeho zarytý protivník Vladko ho totiž vyřadil výhrou 80 % zaslaných hlasů. „Nečekal jsem, že to bude o tolik,“ přiznal.

Že pustí Zdeničku, mi neřekli

Jenže i po jeho vyřazení zahýbala produkce reality show s jeho životem. Jeho bývalku Sabinu a novou lásku Zdeničku totiž pustili z Vily hned den po duelu. „Zdeňku jsem nevyzvedl, protože mi produkce VyVolených nedala vědět o tom, že opouští Vilu. Asi to chtěli udělat zajímavější pro diváky,“ řekl Blesku láskou zaslepený Thomas.

Zdeničce věřím

Zdenička po odchodu z Vily opravdu nezahálela. Přijel si pro ni kamarád Michal Šeda, který si ji ihned odvezl k sobě domů. Společně vyvenčili pejska a Zdenička u něj přespala. „Pana Šedu neznám a v životě jsem ho neviděl. Zdeňka tvrdí, že u něj spala jen jednu noc, a to, když on nebyl doma. Hlídala mu psa. Já ji miluji, ale je pravda, že jsme si nic neslibovali. Zdeničce věřím,“ prohlásil Thomas.

Thomase už nemiluje

Thomas se nakonec se Zdeničkou setkal až včera, před natáčením Noční show. Vyměnili si ale jen letmý polibek. „Potkali jsme se až v neděli, protože se cítím unavená a vyčerpaná ze všeho. Něco jiného byl vztah v reality show, a něco jiného je pravá realita,“ řekla nám Zdeňka. „Thomase mám ráda, ale nemiluju ho! Uvědomila jsem si to po odchodu z Vily,“ uzavřela. Tohle musí bolet i takového svalovce, jako je Thomas.

Fotogalerie
10 fotografií