Štěstí v neštěstí. Jestli si hromotluk Thomas přál, aby ho v zúčtování vypalcovali a on tak mohl jet za svou neVyVolenou Zdeničkou, jeho přání byla vyslyšena. Včera dostal od VyVolených nejvíce palců, jenže vzápětí utrpěl šok.

Dveře od vily se náhle otevřely a do hry se vrátila Zdenička. Thomas se na ni okamžitě vrhl a byl štěstím bez sebe. V tu chvíli si ani neuvědomil, že jejich setkání může mít jen krátké trvání.

Sokyně do sebe šijí

Hned na to přišla pro Thomase další rána. Osudné dveře se znovu otevřely, a opět to byla návštěva pro svalovce. Do vily tentokrát zavítala jeho bývalka Sabina. A ta přišla s jediným záměrem: Ukázat silikonové bezdomovkyni, s kým má tu čest!

Do Zdeničky začala ihned rýpat, že na rozdíl od ní žádná umělá zkrášovadla ke svému vzhledu nepotřebuje. "Jsi namyšlená fiflena," pustí se Sabina do Zdeničky.

Thomas nechce do duelu

Thomas je v šoku. Nemůže uvěřit, že obě ženy jeho života s ním nyní soutěží o pět milionů korun. Najednou se mu do duelu nechce.

Sabina s ničím neotálí a rozhodla se Thomase zatáhnout do koupelny, kde ho začala ukecávat, ať se k ní vrátí. „Třeba by to fungovalo. Vždyť jsme spolu plánovali miminko,“ žadonila Sabina.

Kdo s koho? Zdenička nebo Sabina?

Jenže Thomasovo srdce patří nadobro Zdeničce. „Zdeničko tebe miluji, Sabinu mám rád,“ rozsekl napětí mezi sokyněmi vypalcovaný a ve vile nejméně oblíbený Thomas.

Jeho radost z návratu Zdeničky však může trvat jen do pátku. Pokud prohraje Duel, možná nakonec zakotví opět v náruči Sabiny, která na něj netrpělivě čeká venku.

Fotogalerie
8 fotografií