Jen co vstoupila na jeviště, porotkyně Lucie Bílá začala ihned vyzvídat, kdo tak krásnou dívku do soutěže doprovodil. Tipovala to na přítele, později na rodiče. "Těžko se mi o tom mluví, ale jsem z dětského domova," přiznala soutěžící Nikola Karolová, která později svým zpěvem porotu naprosto odrovnala.

Nikolku divadlo odměnilo potleskem ve stoje, včetně zpěvačky Lucie Bílé. Ta se později z dívky snažila dostat, co se v rodině odehrálo, ovšem Nikola byla skoupá na slovo.

V zákulisí se ale před ostatními soutěžícími rozpovídala. "Máma seděla v base. Neplatila na nás výživné. A táta je taky v base, za to, že ubližoval mé mamce," šokovala krásná Nikola.

Do dětského domova se tak spolu se sourozenci dostala před devíti lety. Jejich matka totiž psychicky nezvládla teror svého manžela, zhroutila se a nebyla schopná se o své děti postarat.

„Psychický stav maminky se za poslední dobu velmi zlepšil. Bohužel nemá kde bydlet, takže žije se svou matkou, což nechce. Je to začarovaný kruh a ráda bych ji z něj dostala ven,“ vypráví se smutkem v hlase studentka konzervatoře Nikola.

Do soutěže se přihlásila tedy proto, aby s případnou výhrou mohla zlepšit život nejen sobě, ale i své týrané mamince a svým sourozencům.

Fotogalerie
4 fotografie