1. Na Thomase navzdory veškerým očekáváním svým žihadlem nezaútočil Vladko, ale rozlícená vosa! Bolestivou ránu hvězdnému reportérovi vysála „máma“ Romana!

2. Hvězdný reportér nenechá dobrý skutek bez odměny a tak jí jakožto zdatný stylista dopřál parádní proměnu! Ofina je fuč a Romana po zásahu „střihorukého“ Thomase opravdu prokoukla!

3. Thomas umí pořádně zaprovokovat: Evy se zeptal, jestli spala s Robertem Rosenbergem a ta se rozbrečela! Nebyl její pláč takovým mokrým přiznáním? 

4. Náš člověk ve Vile samým vyčerpáním usnul a schytal za to krutý trest. Přísná produkce mu sebrala veškerou kosmetiku i fén. Zůstala mu jen kartáček a pasta!

5. Thomas rozvášnil Vladka! Veterán VyVolených se mu začal dvořit už po sedmi minutách. „To je dáreček pro mě?“ přivítal ho a za chvíli už mu kolem ramen kladl deku.

6. Sexuologickému výslechu Thomas podrobil i Lucku. Konkrétně ho zajímalo, jak ve svých devatenácti dováděla s o pět let mladším přítelem!

7. Hvězdný reportér dal Nikol pořádné moderátorské školení. Až opustí vilu po Thomasově tréninku, jistě zboří české obrazovky.

8. Thomas unikl návrhům mámy Romany! Ta se po něm v noci začala pod peřinou sápat, ale nový návštěvník Vily si to nenechal líbit!

9. Dostal Vladka do deprese! Temperamentní soutěžící, který byl do Thomasova příchodu zvyklý být středem pozornosti se po reportérově nástupu zatrpkle stáhl.

10. Nechal si udělat parádní make-up z rukou steroidového svalovce Thomase. Mužný macho se ke kosmetické taštičce dosud nepřiblížil na deset kilometrů a z našeho Thomase udělal skutečné strašidlo!

Fotogalerie
7 fotografií