„Alkohol tu není, Iveta tu není, cola došla,“ uvedli soutěžící do neradostného stavu „zásob“ ve vile. A hned ho lákali do vířivky! Ten z nich byl naprosto zmatený! „Já jen vím, že jsou tady lidi, co nemají maily,“ děsil se představy delšího pobytu ve vile IT inženýr Macura.

Přišel vykládat o domácím násilí

Macura přišel do vily pohovořit o svém oblíbeném tématu násilí na ženách. Prý se budou hrát i modelové scénky! „Já nechci být Rychtář,“ děsila se Eva. Macura jí proto přidělil roli týrané ženy, hvězdný reportér Blesku si zase střihl roli fešného policisty!

Zachránce žen zaútočil nudou!

Ostatní VyVolené jeho přednáška o domácím násilí příliš nezaujala, některé z nich přednášející musel dokonce po jejím zkoušení probouzet! Pak se ale rozpoutalo opravdové rodeo. VyVolení měli diskutovat o násilných situacích ve vile a diskuze plynule přešla ve vlnu verbálního násilí - opět šlo o jeden z pověstných Vladkových výbušných výstupů!

Zdeněk před zlobou zdrhnul!!!

S Thomasem se do sebe pustili s takovou vervou, že samozvaný zachránce žen se před jejich řevem raději uklidil stranou! Tohle prostě rozsekalo i hlavního aktéra kauzy Džambulka! Zdalipak si potom, co dostal páteční sekec u Krause a pak tuhle nakládačku, další mediální masáž české veřejnosti odpustí?