Když Mirka přišla do vily, slíbila rodičům, že se bude vždy chovat tak, aby je nikdy nezklamala a mohla se jim podívat do očí. Pak se ale neudržela a vášnivě se spustila se spoluhráčkou Pavlínou.

Pavlína během hry přiznala, že je bisexuální a svou náklonnost k Mirce už neskrývala. Sexuálním touhám propadla i Mirka, o jejíž orientaci se až dosud spekulovalo.

10 let se ženou

Myslím, že už nastal čas, abych řekla, jak to je. S Pavlínou nejsme kamarádky. V lednu spolu budeme deset let,“ šokovala Mirka v přímém přenosu ze zpovědnice.

Jenže to ještě netušila, že jsou ve studiu její rodiče a všechno slyší. „Moji rodiče se to dozvídají až teď. Nikdy jsem nic nenaznačila, ani neřekla. Dosud jsem nenašla odvahu říct jim to do očí,“ přiznala Mirka se slzami v očích.

Rodiče: Poznali jsme to

V zápětí přijela i s Pavlínou ruku v ruce do studia, kde už na ní její rodiče čekali. „Poznala jsem to. Ale nechtěli jsme ji do ničeho nutit. Čekali jsme, až nám to řekne sama. Nevadí nám to. Jsme radši, než kdyby měla doma chlapa, který by ji bil nebo pil,“ svěřila se dojatá maminka, která držela uplakanou Mirku za ruku. Její tatínek jen souhlasně přikyvoval.

Fotogalerie
6 fotografií