Novomanželé se společně objevili na tradičních dostizích v Ascotu a pogratulovali vítězům. Když ale předávali trofej žokejovi Frankiemu Dettorimu, stala se poměrně vtipná věc.

Muž byl radostí bez sebe a nedával tak vůbec pozor, jak se k vévodkyni ze Sussexu vlastně chová. Nejprve se radoval, že se může s Meghan vůbec setkat. „Moje děti to ocení daleko víc než to, že jsem ten závod vůbec vyhrál," smál se Frankie a rozesmál tím i brunetku.

Té v návalu euforie dokonce políbil ruku. To ale samozřejmě nemohl nechat bez povšimnutí princ Harry, který všemu přihlížel. Asi se mu zrovna moc nelíbilo, že jeho choť je tak obletovaná. Žokeje tak jednoduše usměrnil a hrozil na něj prstem.

Fotogalerie: Svatba Harryho a Meghan: Sláva novomanželům!
433 fotografií

Ovšem celou dobu měl úsměv od ucha k uchu, a tak je jasné, že také jen žertoval. Ve skutečnosti tak asi není žádný extra žárlivec a s tím, že o jeho půvabnou ženu bude zájem, jistě počítal.

Koneckonců jí to ve světlých hedvábných šatech od Givenchy s černým páskem velice slušelo. Na nohy obula černé boty na podpatcích a outfit doplnila černozlatou kabelkou. Půvab jí dodávaly také zlaté náušnice s diamanty kanadské značky Birks v ceně 1 350 liber (v přepočtu 39 tisíc korun).

VIDEO: Novomanželé Harry a Meghan jeli luxusním jaguárem a zářili při tom štěstím!

Video
Video se připravuje ...

Kam jedou? Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru! Reuters

Fotogalerie
136 fotografií