Bývalá modelka Gabriela Peacock je totiž přítelkyní princezny Eugenie, která je vnučkou královny Alžběty II. A tak se pardubická rodačka zná velmi dobře s místní šlechtou a dalšími celebritami. Mezi její zákazníky patří zpěvák James Blunt nebo bývalý moderátor Top Gearu Jeremy Clarkson.

„Moje klientela jsou ženy, které hodně pracují. Těm pomáhám se vyrovnat se stresem, s únavou anebo zhubnout. Muži chodí hodně kvůli odbourání stresu a i často kvůli tomu, že pijí hodně alkohol. Já jsem známá tím, že mám ráda realistický přístup. Když pijou, řeknu jim, co to s jejich tělem dělá. Ale neříkám jim, ať přestanou pít. Oni to totiž neudělají a už ke mně nepřijdou a nebudou věřit tomu, co já dělám. Takže jim spíš dám vitaminové doplňky, doporučím jim jídla, která jsou dobrá pro jejich játra, aby se etanol z alkoholu zpracovával rychleji,“ tvrdí Gabriela.

O jejích výrobcích, kde převládají antioxidanty a čerstvé šťávy, se v Anglii moc dobře ví, protože zabírají a zákazníci si je nemohou vynachválit. A tak není divu, že se dostaly i k princi Harrymu. K tomu má bývalý voják osobního trenéra, s nímž chodí téměř denně do posilovny.

Fotogalerie
15 fotografií