Novopečená babička Carole byla do vztahu Kate a prince Williama mnohem více zaangažována, než by se mohlo zdát. Nezalekla se dokonce ani titulu "budoucí král" a Williama si vzala stranou, aby s ním probrala plány na život s její dcerou. Když už se jí zdálo, že princ dlouho otálí, postrčila ho prý správným směrem a tak došlo na zásnuby.

Kate ale také vyšla svému štěstí naproti. Do prince byla zřejmě zakoukaná už delší dobu a dokonce to vypadá, že byla ochotná pro vztah s ním udělat cokoliv a neváhala kvůli tomu obětovat své sny. Po střední škole se sice dostala na prestižní univerzitu do Edinburghu, ale když vyšlo najevo, že William si vezme rok volna a pak nastoupí na univerzitu v St Andrews, neváhala a následovala ho. Dokonce si zvolila stejný obor a vybírala si předměty tak, aby spolu mohli trávit více času. Její plán vyšel a pár spolu začal po roce chodit.

Kniha také popisuje hádky mileneckého páru, ke kterým došlo, když Kate Williama konfrontovala ohledně jeho bouřlivého životního stylu. William se ale ve 24 letech vázat nechtěl a tak se pár v roce 2007 rozešel. I tehdy babička Carole Kate ujišťovala, že to není navždy. A měla pravdu.

Fotogalerie
8 fotografií