Fotografie, které zveřejnil americký server TMZ.com, během okamžiku obletěly celý svět. Královna Alžběta i Harryho otec Charles jsou fotkami šokováni. Harry musí z výletu do Vegas, kde pařil vskutku královsky, okamžitě zpět do Británie.

Bývalý tiskový mluvčí královny se nechal slyšet, že „Harry je neřízená střela, kterou by rodina neměla nechávat o samotě.“ Princ je nyní na cestách, během nichž má reprezentovat britskou královskou rodinu. Ta si lepší reklamu nemohla ani představit.

Věčný rebel tuší, že tentokrát opravdu přestřelil. Kát se zřejmě ale jen tak nebude „Jak jsem tak vytušil, žádné pokání nechystá,“ svěřil se britskému listu Daily Mail člověk z Harryho okolí. Jiný zdroj řekl: „Byla to Harryho ryze privátní dovolená. Harry je bujná povaha, prostě potřeboval trochu upustit páru.“

To se mu skutečně povedlo. Nahým fotkám předcházela série fotek Harry, jako v plavkách dovádí v bazénu obklopen děvčaty. Nikdo v tu chvíli netušil, co bude následovat. Na soukromé party v pětihvězdičkovém hotelovém apartmánu v Las Vegas odhodil stud společně s veškerým oblečením. Na jedné fotce je Harry zachycen nahý zepředu, jen rukou si kryje svou královskou chloubu. Na další fotce špulí Harry jeho urozenou zadnici, princ při tom objímá nahou dívku.

Fotogalerie
8 fotografií