Kate opět zazářila v jednom ze svých modelů od oblíbeného návrháře Alexandra McQueena. Oblékla bílou hedvábnou blůzku v námořnickém stylu. Princ William měl na sobě tmavě modrý oblek a kravatu s ním ladící. Po delší odmlce, kterou si pár dal, se opět ukázali na veřejnosti. Před tím cestovali po USA a Kanadě.

Kate s Williamem, kteří se vzali před čtyřmi měsíci, v Británii způsobili fanouškovské šílenství. Hračkářská firma Arklu proto představila panenky prince Williama a Kate. Oba jsou oblečeni do svatebního a stojí v přepočtu 2 800 korun. I když se na výrobě pracovalo několik měsíců, působí figurky spíše komicky. Novomanželé si nejsou moc podobní, tak uvidíme, jestli se budou dobře prodávat nebo ne.

"Okamžitě rozeznatelné, podle někoho možná nádherně kýčovité svatební panenky vzdávají hold ohromnému britskému outfitu, který okouzlil celý svět, když si 29. dubna 2011 princ William z Walesu vzal Catherine 'Kate' Middletonovou," napsala firma v tiskovém prohlášení a dodala, že z každé prodané panenky půjde jedna libra na charitu.

Fotogalerie
5 fotografií