Shozna se s princem poznala na charitativním večírku pro bezdomovce. Královská svatba prince Williama a Kate, která se uskutečnila v pátek, se zúčastnilo spoustu hostů z královské rodiny, politiky i showbyznysu. Na slavnosti byla i dvacetiletá bezdomovkyně Shozna, kterou osobně pozval princ William. Mladá žena je bez domova a s princem se střetla v charitativním centru.

Shozna se učila kadeřnicí, ale v říjnu 2009 dostala infarkt, po kterém jí ochrnula pravá strana těla a nebyla schopna mluvit. Musela přerušit studium a podstoupit náročnou operaci a zdlouhavou léčbu. Když ji propustili z nemocnice, zůstala na ulici bez domova, peněz a práce.

Pomoc našla v organizaci Centerpoint, která je centrem pro lidi bez domova. Zde se Shozna s Williamem potkala na charitativním večírku, při kterém poprvé Shozna mluvila na veřejnosti od infarktu. „Po tom, když jsem svojí řeč dočetla, mi princ řekl, že to bylo úžasné a že se ho můj příběh velmi dotkl. Zeptal se mě, jestli mě může obejmout. Dodalo mi to hodně odvahy,“ popsala setkání s princem Shozna.

Na svatbu se Shozna skvěle připravila. Oblečené měla šaty a doplňky, které jí darovali lidé. Bývalá bezdomovkyně doufá, že se jí i přes její zdravotní problémy podaří najít práci a už se nikdy neocitne na ulici.

Fotogalerie
14 fotografií