U velkých hvězd není nic neobvyklého, když si na svou svatbu nechají ušít dvoje šaty. Jedny rezervní, kdyby se u těch hlavních vyskytl nějaký problém. Ale královská rodina má jiná měřítka. I když se o svatebních šatech Kate Middleton stále jen spekuluje, proslýchá se, že si budoucí princezna objednala hned troje. Kdo svatební ošacení budoucí princezny navrhl, je tajné, ale už byly vypsány sázky. Mezi horkými tipy jsou Sarah Burton a Jasper Conran.

Sledována je i rodina Kate

Spekulace rozvířilo i to, že sestra Kate Pippa s matkou Carol byly viděny, jak hovoří s Alice Temperley - další uznávanou návrhářkou z Londýna. Na druhou stranu není nezvyklé, když mají družičky šaty od jiného návrháře než nevěsta. Pippa jako hlavní družička si podle zdroje nejspíš zvolila právě Temperley.

I princezna Diana měla na svou svatbu v záloze dvoje šaty, ale oboje byly identické. Jestli si Kate na poslední chvíli vezme ty druhé, či třetí, je zatím tajemství. Rozhodně ale bude na své svatbě 29. dubna tou nejkrásnější a nejsledovanější nevěstou na světě.

Fotogalerie
12 fotografií