Budoucí britská princezna Kate se tváří šťastně a zamilovaně, zároveň ale přiznává, že je z nastávající svatby, která se bude konat 29. dubna, už hodně nervózní. Zdá se, že nemůže pozřít ani sousto.

William jí veřejně vyznal lásku

Z přitažlivě štíhlé krásky se pomalu stává vychrtlina. Její nohy připomínají dvě párátka a v obličeji vypadá strhaně, což ji dělá starší. „Je opravdu velmi, velmi krásná, ale je jasné, že hodně zhubla,“ řekla očitá svědkyně Sue Blair (32).

Teď si ale snad odpočine a bude mít čas už jen na přípravy na událost roku, svatbu s princem Williamem. Společně vykonali poslední předsvatební návštěvu do města Darwen, kde slavnostně otevřeli místní školu a sportovní pavilon blízko Blackburnu. Kate měla na sobě modrý kostýmek, který jí perfektně ladil se safírovým zásnubním prstýnkem. Sukně ale odhalovala kostnaté nožky...

Ale romantický William nešetřil lichotkami: "Vím, že mám neuvěřitelné štěstí. Obklopují mě dobří přátelé, dělám práci, která mě baví, a mám Cathrine!" Kate tedy může být se svým snoubencem nadmíru spokojená a nemusí se vůbec stresovat.

Fotogalerie
11 fotografií