Důvodem, proč kombinézy nedosáhly masové popularity, je bezesporu i fakt, že jsou náročné na proporce. Ne každé figuře sedí. Vyžadují vyšší štíhlou postavu. A náročné jsou i na správný výběr bot. Řada konzervativnějších žen také nemá odvahu je nosit, necítí se v nich komfortně.

Přesto se overaly začínají v našich skříních zabydlovat, stávají se nadčasovým kouskem oblečení, jenž má uplatnění i v čase podzimu a zimy ve společenské sezoně. Vhodnou látkou pro ně jsou plihnoucí materiály a obecně platí, že rovné široké kalhoty jsou u kombinézy slušivější než úzké či do tvaru mrkve se zužující nohavice.

Ivana Chýlková: Hodné jachty i kolonády

Paní Ivana vždy tíhla k nenucené, jí konvenující eleganci, a k ležérnímu stylu náleží i rovný, v pase podkasaný modrý overal s bílými proužky a širokými nohavicemi. Torna z měkké kůže i plátěnky jsou ke kombinéze dobrými doplňky. Mix náramků sice sofistikovaný není, ale vzhledem k subtilnosti bižuterie projde. A rudý vějíř? Tak to je parnem vynucený doplněk.

Známka: 2

Ivana Chýlková: Hodné jachty i kolonády
Autor: Herminapress.cz

 

Michaela Maurerová: Městský krok

Ve hře jsou i minišaty suplující kombinézy s krátkými nohavicemi. Mnohé se nesou v romantickém duchu, některé až připomínají negližé a jiné sází na jednoduchost, což je případ i tohoto stříbřitě ligotavého modelu. Herečka jej doplnila krátkým, do pasu sahajícím sáčkem a páskem, který je k němu barevnou spojnicí. Místo doteku bižuterie zavěsila křížem přes hruď řetízek kabelky a obula zajímavé polobotky, jež jsou mnohem lepší volbou než lodičky na jehle.

Známka: 2

Michaela Maurerová: Městský krok
Autor: Herminapress.cz

Dominika Mesárošová: Lajna vyzývavosti

Céčková česká modelka, která se dostala do povědomí veřejnosti obřími implantáty a pověstí zlatokopky tyjící z obdivu připuštěných senior playboyů, si na oslavu narozenin zpěváka Sámera Issy oblékla syntetický overal, který jako vždy prodával umělá ňadra bez podprsenky a od pasu dolů připomínal neopren. Sandálky na podpatku stylově sedí, kabelka vyznívá dosti pouťově a vyrýsovaný rozkrok plus (prý) vycpaný zadek eleganci nenahrávají.

Známka: 3

Dominika Mesárošová: Lajna vyzývavosti
Autor: Herminapress.cz

Andrea Verešová: Sexy smeč

Velkoryse střižený, halenu připomínající vršek a dlaň pod zadek sahající šortkové nohavice. Romantický prvek zdobného pásu štykování… Půvabný, správným tělem umocněný letní overal z nabídky populární španělské konfekce Zara doplněný nohy prodlužujícími sandály na klínu luxusní zn. Louis Vuitton a neméně přepychovou, do barev i stylu vyladěnou kabelou. Modelka Verešová to na karlovarské kolonádě zkrátka dala bez chyby.

Známka: 1

Andrea Verešová: Sexy smeč
Autor: Herminapress.cz

 

 

Monika Leová: Příjemná jednoduchost

Exotická míšenka, dcera slovanské Češky a Asiata z Vietnamu, jež uspěla v tuzemské soutěži krásy coby Blesk Česká Miss Earth a za pár měsíců poté začala moderovat zpravodajství na Primě, si na tiskovou konferenci zmíněné TV oblékla hladký, v pase přestřižený overal s širokými, dlaň pod lýko sahajícími nohavicemi a hladkým, v průramku zkoseným živůtkem. Deficit šperků dojmu minimalismu napomohl, boty na klínu neomamují, ale jejich barevnost je vychytaná.

Známka: 1

Monika Leová: Příjemná jednoduchost
Autor: Herminapress.cz

Detail zad Moniky Leové

Ke krku téměř uzavřená přednice živůtku na vázačku, je v dráždivém kontrastu s holými zády, jež vypovídají o absenci prádla, což je neméně cudně dráždivé.

Ke krku téměř uzavřená přednice živůtku na vázačku, je v dráždivém kontrastu s holými zády, jež vypovídají o absenci prádla, což je neméně cudně dráždivé.
Autor: Herminapress.cz