Ročenka 2009
Autor: Blesk.cz

457743:gallery:true:true

Skokan roku: Petr Tluchoř

Loni dostal tuto cenu evropský komisař Vladimír Špidla v kulichu zvaném hadovka a chatrné turistické větrovce. Letos se této cti dostalo poslanci Tluchořovi v trapně malém obleku. Sako nemůže spadnout na zbytnělé hýždě, rukávy jsou v ramenní kouli sražené a knoflík hrozí, že z dírky vystřelí...

457936:gallery:true:true


Tomáš Ujfaluši
Outfit, který bere dech. Nápadným štepem zdobené džíny, děsivě vyfešákovaná bunda a aplikace erbu na košili. Bílé tenisky s přelepkami. Spousta laciných detailů. Toho není schopný ani borec od rumunské střelnice. Proboha, proč se Ujfalušimu přezdívá český Beckham?

 

457938:gallery:true:true



Zbyněk Drda
Zapadlá hvězda SuperStar si pořídila večerní model ve stylu Creative black tie. Stehovačkou patchworkově členěné sako, široké kalhoty s tzv. padacím mostem místo poklopce. Velká nepadnoucí košile a nemožné tenisky... Čím se asi tak návrhář inspiroval? Námořníky z Oděsy?

 

458104:gallery:true:true


Michaela Dolinová
Kreace, v níž se tato herečka objevila na cenách TýTý ve foyeru Karlínského divadla, se hned tak nevidí. Lurexový pytel s mega rozparkem, sportovní mikina na zip a bunda z lakované kůže. Večerní taštička, křišťál v uších a na prsou srdce od klauna... Hororový mix stylů, barev, materiálů

457946:gallery:true:true

Hana Krampolová
Je smutné, jak může skončit žena, která protrpěla několik zkrášlujících plastik a konzultovala šatník se stylistou. Světle denimové sáčko, štrasem zdobené pink triko upnuté v úzkých džínách. Křiklavý pásek, laciná plastová kabelka a cirkusové kovbojské kozačky. Tohle by byla síla i pro Texas.

457738:gallery:true:true


Iveta Bartošová
Stylově nemožná kombinace svršků hodných druhořadého secondhandu. Bílá sportovní košile, k ní naprosto nevhodná, rádoby elegantní sukně, pásek pod kynoucím bříškem. Babsky působící střevíčky na ultra tenké jehle a v jejich otevřené špičce šev silonek. Nový, ke kulaté tváři nevhodný účes, tristní pokus o kombinaci black & white. Nevkus a stylotvorný zmatek odpovídající duševnímu zmatku zpěvačky.

 

457969:gallery:true:true


Ilona Svobodová
Model z charitativní přehlídky, kde protagonistky seriálu Ulice předváděly šílené modely. Vlající záclona bez podšívky, holínky na podpatku a tělové prádlo, které mělo splynout s kůží, ale působí hůř než černé negližé. Stahovací kalhotky do pasu si nezadají s bombarďáky paní radové.

 

457970:gallery:true:true


Stanislav Gross s rodinou
Úporná kombinace černé s červenou vypadá ďábelsky. Krajkové šaty s flitry a živůtkem jak pro děvečku, které oblékla paní Šárka, se hned tak nevidí. O ozdobě ve vlasech dcerky, připomínající parádu do hřívy koně, nemluvě. Jediný zajímavý akcent je to, co vykukuje
Grossovi z boty. Že by ortéza?

457968:gallery:true:true


Petra Paroubková

Kombinace černých a bílých ploch. Krk svírající stoják a paspulí zvýrazněné vrchní švy rukávů. Ve výši pupku jakási postranní tornička. Něco mezi neoprenem a dresem cyklisty… Tak nějak vypadají op artem inspirované minišaty od Jany Berg, do nichž se Petra ve vysokém těhotenství nasoukala.

Fotogalerie
1 fotografie