Dušáka Iveta trápí. Od té doby, co nechala Domenica v Itálii a vrátila se do Česka sama, ji opět přepadly stavy úzkosti v takové míře, že nebyla schopna dorazit na domluvenou akci. Proto také sama vyhledala svého psychiatra. „Je to s ní opravdu moc těžké. Vykašlat se na akce a na práci se prostě nesmí,“ říká Dušák.

Nemá čas jen na ni, Smolík je úspěšnější

„S Domenicem a Ivetou si chci vysvětlit především jednu věc: Pokud se mají rádi a chtějí spolu fungovat, musí potom existovat také nějaká domluva,“ míní Dušák. Ten si s Ivetou, byť byl zvyklý na maniodepresivní stavy Petra Muka, už neví rady. „Copak její vystoupení, ale to všechno kolem mi zabírá nejvíc času. A já skutečně nemám čas jen na Ivetu. Nemohu řešit její úzkosti, že je doma sama,“ vysvětluje Dušák a dodává:

„Já se starám o řadu jiných interpretů. Třeba o Jakuba Smolíka, který má v tomto roce za sebou snad 100 úspěšných koncertů a teď ve středu bude mít zase jeden. Tak na to se chci soustředit. To má pro mě smysl,“ řekl už celkem rozmrzele Dušák, který má pod svými křídly ještě Ilonu Csákovou, Maxim Turbulenc nebo rockovou kapelu K2. Na všechny je prý spoleh.

Jestli teď v pátek vystoupí Iveta na jednom slovenském festivalu, to ale bohužel nejde ani předvídat. „Chci mluvit s Domenicem. Další ostudu si nemůže dovolit,“ říká Dušák. S Ivetou od rána do večera být totiž nemůže. „To opravdu ne. Sama být nemůže, to víme všichni. Jsou s ní doma kamarádky, anebo můj roadmanažer,“ míní Dušák, který, co se týče Ivety, pomalu začal házet flintu do žita. Italský hrabě naštěstí v pondělí dorazil na ruzyňské letiště. Jestli Ivetu dostane do formy, ale neví zřejmě ani on.

Fotogalerie
5 fotografií