O svém příteli, italském hraběti Domenicovi Martucci Della Torre (34) prohlásila, že je z jiného světa, a zřejmě proto si oba tolik rozumí. Blesk ale při bližším zkoumání její bytosti našel daleko více znaků, které do našeho světa prostě nepatří.

Hlas

Už je to mnoho let, co zpěvačku někdo slyšel zpívat naživo. Naštěstí je technika tak dokonalá, že ze zbytků hlasu, o který zřejmě Iveta přišla, dokáže sestavit iluzi zpěvu. Pokud na to Iveta zapomene, jako v pátek na diskotéce v Jesenici, naštěstí je po ruce vždy někdo, kdo jí včas vytrhne mikrofon.

Artur

Syn Ivety stojí nohama na zemi poměrně pevně. Od dětství ho také zocelili všichni Ivetini partneři a máminy demonstrativní sebevraždy. Přestože v hlavě to má určitě v pořádku, jeho účes připomíná členy skupiny Kelly Family, a to byli pořádní Marťané.

CD

O plánovaném CD mluví Iveta tajuplně již rok. A milovníci hitu Heja heja jsou napnutí jak struny. Vždyť poslední album Bartošové, obsahující jmenovaný hit 9x a další pecku Děkuju Vám, Andělové dvakrát, nemá ve své domácí diskotéce jen neznaboh.

Fotogalerie
10 fotografií

Oblečení

Vkus Ivety je mimoprostorový. Nebo chcete-li mimo. Podivínské outfity si nebohá zpěvačka vybírá sama a většinu jich ani nevlastní. Nikdy jejich původ ale nevysvětlila. Možná padají z nebe, protože neznáme nikoho, kdo by takové modely spíchl.

Milenec

Celý život toužila po princi a nakonec si našla hraběte. Chudého, ale to Iveta netuší. Je s ním šťastná. S jeho rodinou si rozumí i beze slov, stejně jako s jejich už dávno mrtvými předky, kteří na Ivetu během spánku na zchátralém zámku promlouvali skrz sny.

Exmanžel

Jediný pozemský sňatek, ke kterému se Iveta odhodlala, byl s Jiřím Pomeje. Správná volba! Jen on uměl skutečně snít – vyprodané haly, Zlatí slavíci a peněz jak šlupek – kdo by nevěřil muži s tak andělskou tváří…

Video
Video se připravuje ...

Iveta Bartošová se potácí a odpovídá nesmysly na otázky reportérky Jan Jedlička