Velký vliv na rozhodnutí podstoupit plastickou operaci má její nový přítel, italský hrabě Domenico Achille Carmine Elia Martucii Marino della Tore. „Chci být pro něho co nejkrásnější,“ svěřila se Bartošová. Blesk zastihl zpěvačku při vyšetření na pražské klinice GHC, kde už je skoro jako doma. „Když si chci jen odpočinout, tak jsem tady zavřená tři dny a pak je mi krásně,“ dodala s tím, že se nyní postarají i o rekonstrukci jejího zevnějšku.

Zpěvačka chce udělat dojem nejen na italského hraběte, ale i na svoje fanoušky. „Musím mít na jevišti ploché bříško, když tam přijdu, tak chci, aby moji příznivci viděli něco hezkého, aby se měli na něco koukat. Chci dobře vypadat,“ dodala Iveta, kterou kromě plastické operace čeká mnohem důležitější zákrok. Seznámení s potenciální tchyní.

„V co nejbližší době letíme do Itálie, kde se poznám s Domenicovou maminkou. Už jsem se seznámila s jeho otcem, který má stejný humor jako on, skvěle jsem si sedli a když odlétal, tak měl slzy v očích a já taky,“ těší se zpěvačka, že pozná maminku své lásky. I ona už ho představila svému synovi Arturovi (15). Hrají spolu šachy, chodí na billiard a pořád se smějou, rozumí si, protože jsou oba muzikanti,“ uzavřela Bartošová.

Fotogalerie
17 fotografií