"V tom není žádný alkohol, tak mě přestaňte fotit," povykovala těhotná modelka s plechovkou nápoje, který alkohol obsahoval. Na obalu balo napsané složení drinku. Agáto, snad jsi v těhotenství nezapomněla číst?

Hanychová na narozeninovou oslavu Romany Pavelkové dorazila s přítelem Mirkem, kadeřníkem Martym a manažerkou Hankou Chymčákovou. Oslavenkyni obdarovala bundičkou ze své kolekce a květinou.

"Líbí se mi, co Agáta navrhuje. Letní bunda je první věc, co z její kolekce mám, ale už mám pár dalších vyhlédnutých," tvrdí Pavelková, která dostala tolik darů a květin, že si pro to musela přijet až druhý den. "Pařili jsme asi do tří hodin do rána a už jsem neměla sílu vše odvézt. Doma to mám jak v květinářství," dodala modelka.

Na oslavu v pražském klubu Infinity dorazilo hodně kolegyň z modelingu, a tak bylo na místě, že v průběhu večera proběhla malá přehlídka plavek a sexy triček. A co by si Romana ke svým narozeninám přála?

"Hlavně, aby moje rodina byla zdravá a držela tak pohromadě jako teď. A kdyby byl i nějaký chlap, tak bych se taky nezlobila," usmívá se zrzka, která je několik týdnů single.

Fotogalerie
8 fotografií