Verešová navíc už jeden tento posilovací stroj doma má. I díky pravidelnému každodennímu cvičení se může chlubit skvělou postavou bez gramu tuku navíc a jakékoli stopy celulitidy na stehnech a zadečku. "Cvičím každý den 20-30 minut. Máme posilovnu přímo v domě, tak tam zajdu, když mám volnou chvilku," řekla Blesk.cz modelka, která má dvě děti, Vanessku a Daniela Tobiáše.

Modelka se při představení limitované edice fitness pomůcky, jejíž cena je díky zdobení kameny Swarovski až půl milionu korun, předvedla v tmavě modrých minišatech a lodičkách na ultratenkých jehlách. "V tomhle doma cvičím," dělala si legraci sama ze sebe Verešová. Do ukázky cviků na stroji se tak vžila, že nestačila uhlídat dekolt, takže jí tu a tam vykoukla podprsenka, lem krátkých šatů zase lehce odhalil kalhotky.

Zasvěcenému pozorovateli však nemohlo uniknout vyplnění jejího dekoltu. Andrea se díky dlouhému kojení obou dětí pyšnila vždy nadupaným výstřihem. Možná je tak čas na třetího potomka, kterému se Andrea, jak se nechala slyšet, vůbec nebrání.

Fotogalerie
8 fotografií