Bára, která má dvouletou holčičku, tak odnesla všechny služby v celém týdnu. Niničová byla na nepřetržité služby ale zvyklá. "Když bylo Euro a já byla ve sportovní redakci, jela jsem v kuse celý měsíc. To jsem ovšem byla ještě bezdětná, tak to bylo jednodušší," řekla Blesk.cz Niničová.

"Teď je to komplikovanější kvůli hlídání, ale nestěžuji si. Od doby, co uvádím VIP zprávy, je o mě mnohem větší zájem. Dostávám víc nabídek na moderování, zvou mě na luxusní akce. Do soboty snad zprávy zvládnu a pak už, doufám, budu mít taky nějaké volno," dodala.

Ivana Gottová by se měla z dovolené vrátit o víkendu a v neděli nastoupit. Nad budoucností Martiny Gavriely se ale vznáší otazníky. V pondělí rozhodne o setrvání moderátorky s pornominulostí šéfka zpravodajství Jitka Obzinová, které víc než drsné snímky vadí Martinino lhaní.

"Než nastoupila do VIP zpráv, vedení se jí ptalo, zda existují jiné než pouze odhalené snímky a ona se dušovala, že nic tvrdšího nikdy nenafotila," řekl Blesku zdroj z televize s tím, že je více než jisté, že se Prima s Martinou nakonec opravdu rozloučí.

Fotogalerie
6 fotografií