To aby se do jeho příjezdu staral někdo o dům, psa a potom, aby měl Slavík servis. Potřebuje vyprat, vyžehlit a všechno připravit tak, aby 25. března pokračoval v turné už ve Zwickau. A protože se Ivana s dětmi vrátí až v neděli, rodinku si užije sotva týden.

„Pak se jí budu ale opravdu plně věnovat. A jsem zvědav, čím mě holky překvapí. Mluvím s nimi sice denně, ale to neznamená, že vím všechno,“ řekl Gott a přiznal, že mu teď po příjezdu z Magdeburku prázdný dům nevadí. „Žádné výčitky, že mě nikdo nečeká. Jsem po těch cestách z haly do haly unavený. Aspoň si odpočinu, vyřídím nutné věci a holky přivítám s otevřenou náručí,“ míní Gott.

Fotogalerie
21 fotografií

Jeho turné Das Frühlingsfest der Volksmusic 46 koncertů končí až v polovině května. Gott ho jel už před dvěma lety. Tehdy byl hlavní hvězdou ještě s Pierrem Bricem. Letos Vinnetoua vystřídal klavírista Richard Clayderman.

„S Pierrem jsme si užili hodně legrace, mluví skvěle německy. Kvůli Richardovi jsem si koupil učebnici francouzštiny, ale nejde mi to. Radši si tu oprašuju ruštinu,“ prozradil ještě Gott, kterého 12. června čeká koncert v moskevské Čajkovského síni.