"Tentokrát jsme se rozhodli pro spojení krásy a sportu, jsem moc ráda, že Alberto Tomba ozvláštní svou přítomností finále České Miss," řekla Blesk.cz Maláčová na tiskové konferenci v Buddha baru, kde podle našich informací bude Tomba bydlet.

Přítomností charismatického italského lyžaře, byla nadšená finalistka Dominika Opplová: "Ke sportu sice nemám kladný vztah, ale Alberto Tomba je pro mě velká lyžařská legenda. A doufám, že se s ním setkám osobně a prohodím pár slov. Italština je totiž jeden z mých oblíbených jazyků."

Hvězdné porotě bude letos předsedat bývalá první dáma Dagmar Havlová. Ta i přes špatný zdravotní stav svého manžela Václava (přes týden je kvůli respiračním potížím hospitalizován ve střešovické nemocnici, pozn. red.), účast slíbila. Havlové bude při výběru té nej pomáhat nejenom Michaela Maláčová, ale i slovenský producent Jaro Slávik nebo italský kuchař Emanuele Ridi.

Vedle Kláry Vytiskové vystoupí v přímém přenosu duo Dae Man se zbrusu novým vystoupením, zpěvačka Ewa Farna nebo charismatický zpěvák Richard Müller. O scénář večera se postarala známá spisovatelka a scénáristka Halina Pawlowská.

Fotogalerie
6 fotografií