"Už víc jak rok jsem nic nefotila ani nepředváděla. Veškerý čas se věnuji jezdectví, koně jsou pro mě teď na prvním místě. Letos jsem měla opravdu krásnou, ale i hodně náročnou sezónu. Ve finále mistrovství republiky jsem skončila sedmá a ve finále Drezurního poháru šestá," prozradila Blesk.cz blonďatá kráska, která nechyběla na vyhlášení ankety Kůň roku 2010 na pražském Žofíně.

A právě Minářové kůň Chamberlain se stal vítězem. Bohužel nebyl přítomen, protože je v zahraničí, kde si hledá nového majitele. Na akci byl jen Petry druhý kůň, sněhobílý Coconut, s nímž v disciplíně drezura odjezdila letošní sezónu.

839016:gallery:true:true

Atraktivní misska je už dva roky šťastně zamilovaná do podnikatele Romana Pilíška, s nímž žije v domku za Prahou. "Máme krásný vztah, jsme si tak podobní, až je to neuvěřitelné. O dětech jsme se zatím nebavili, ale v blízké budoucnosti určitě budou," tvrdí Minářová, která se před dvěma roky rozvedla s podnikatelem Šimonem Leitnerem. Možná to je taky důvod, proč se odmítá bavit o svatbě. "Ještě jsem se úplně neoklepala z té první. Ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy," usmívá se Miss ČR z roku 1996.

Petra kvůli koním bude chybět i na blížícím se finále Česká Miss 2010, kde se měly sejít vítězky předchozích ročníků. "V týdnu odjíždím trénovat do Německa, chci, aby tenhle rok byl ještě úspěšnější než ten předchozí."

Fotogalerie
5 fotografií