Marek Lehečka je většinovým vlastníkem velké dopravní firmy CS Cargo. Před Marešovou prožil 4 roky po boku modelky Aleny Rekové. Ještě dřív vychovával dvě děti, které měla další z jeho partnerek. Oba vztahy ale krachly.

Jsem rád, že je šťastná, tvrdí Leoš

Z původně malého byznysu vybudoval Lehečka jednu z největších přepravních skupin ve střední Evropě a jeho majetek se pohybuje v řádech miliard korun. Ani jmění manžela Leoše Mareše nedosahuje takových výšin.

„Jsem rád, že je Monika šťastná a oběma jim to moc přeju,“ řekl Blesku Mareš, který se s Lehečkou zná už z dřívějška a tak seznámení současného partnera s bývalým bylo pro Moniku jen formalitou. „Společně jsme v sobotu oslavili moje narozeniny,“ svěřila se Monika.

Fotogalerie
1 fotografie

Nechci nic zakřiknout

Manželku Leoše seznámili s Markem společní známí a hned přeskočila jiskra. „Svého partnera i našeho začínajícího vztahu si moc vážím, tak nechci nic zakřiknout,“ je opatrná Marešová.

A není se čemu divit, loni na podzim se rozešla po půl roční známosti s Martinem Řezáčem a ačkoliv moc dlouho sama nezůstala, je opatrnější. I když oproti rozvádějícímu se Řezáčovi z Liberce to bude mít Monika s Lehečkou, který je svobodný, bez závazků a navíc z Prahy podstatně jednodušší. „Zatím není kam spěchat, máme se rádi a to je hlavní,“ uzavřela.