Michal Horáček je známý tím, že svoje soukromí drží pod pokličkou. Téměř se mu podařilo utajit i rozvod s manželkou Rút, s níž žil dvaatřicet let. Horáčkovi se rozvedli loni v únoru. Soudu se účastnili pouze jejich právníci. V klidu proběhlo i majetkové vyrovnání, z něhož je známé pouze to, že rozsáhlý pozemek se zámečkem v Roudnici nad Labem připadl Horáčkovi. „Nemám potřebu to komentovat,“ vzkázal pouze Horáček.

Fotky jako důkaz

Blesk zjistil, že v Roudnici už Horáček bydlí se svojí novou partnerkou Michaelou Hořejší, s níž se poznal díky lyrikálu Kudykam, jehož je autorem a ona navrhovala scénu. Scházel se s ní již od roku 2007, stále ale tvrdil, že je to pouze jeho blízká spolupracovnice. Ukázalo se, že opravdu velmi blízká.

Fotografie ukázaly, že Míša je v pokročilém stadiu těhotenství. Jen díky existujícím fotkám byl Horáček ochoten připustit, že bude skutečně potřetí otcem, a těhotenství Hořejší nepopřel. Na dotaz, zda je možné mu pogratulovat, odpověděl ale velmi stručně. „Děkuji.“ Podrobnosti ani pocity budoucí trojnásobný otec nesdělil. „Víte, že k soukromí se v médiích nevyjadřuji,“ uzavřel Horáček.

Fotogalerie
9 fotografií