Ta se po jeho boku objevuje už dva roky. Na rozvod s manželkou Rút (56) si ale bude muset ještě počkat. Soudkyně litoměřického soudu onemocněla, jednání odročila a Horáček odjel na dva měsíce do Asie.

Proč takový útěk do daleké ciziny? „Musel jsem odjet co nejdál. Nechtěl jsem vysvětlovat nic kolem svého rozvodu. Ať bych řekl cokoli, otočilo by se to proti mně,“ řekl ve středu Blesku bývalý sázkový magnát. To, zda dovolenou v exotické cizině tráví s Michaelou Hořejší, nechtěl vůbec komentovat. Informace z jeho okolí však hovoří o tom, že právě s touto sympatickou ženou tráví v posledních letech stále více a více času. Michaela se podílela i na Horáčkově představení Kudykam, pro které připravovala kostýmy.

Podle informací Blesku by nemělo rozvod Michala a Rút Horáčkových nic zkomplikovat. Mělo by jít o rychlou záležitost, protože majetkové vypořádání podle informací Blesku již proběhlo.

Kdy se ovšem rozvod uskuteční, zatím není jisté. „Jednání je odročeno zatím na neurčito,“ potvrdila pracovnice litoměřické kanceláře občanskoprávního úseku. Nový termín stanoví soudkyně Ivetta Hořejší až po svém uzdravení. Dříve než za dva měsíce, kdy se Horáček vrátí z Asie, to určitě nebude.