Zatímco o jejích dvou soupeřích z Česko Slovenské SuperStar Martinovi Chodúrovi (19) a Mirovi Šmajdovi (20) mluví většinou pochvalně, Dominičino případné vítězství považují téměř za nemožné.

Miro Šmajda: V showbyznysu se neztratí

452758:gallery:true:true


Michal Horáček: To je přesně ten mladý muž, do kterého se fanynky zamilují. Zpívá sice nedostatečně na to, aby byl mezi nejlepšími třemi, jenže to nahrazuje takovou zvláštní energií a sex-appealem.

Lešek Wronka: Podle mého názoru je z těch tří nejpřijatelnější a také nejvíc komplexní osobnost. Nejenže zpívá dobře, ale i skvěle vypadá. Já osobně bych si ho ze zbývajících finalistů SuperStar vybral na spolupráci.

Petr Janda: Je to veliký showman. Navíc je to skutečný rocker. Má to rád a je to na něm vidět. Vadí mi na něm, že nemá míru. Méně někdy znamená více. Rozepnutou košili si mohl odpustit a nechat až na své vlastní koncerty po SuperStar.

Martin Chodúr: Ani on není dokonalý

452759:gallery:true:true

Michal Horáček: Podle mého soudu je to nejlepší zpěvák, který se kdy účastnil SuperStar. Je na něm také vidět jevištní zkušenost z dob před účinkováním v soutěži. Zaujal určitě hlavně uměřeností, s moderátory nerozvíjí žádné zbytečné věty, vždycky jen maximálně poděkuje. Působí, že je strašně dospělý člověk, a i to má své publikum.

Lešek Wronka:
Má předpoklady, hlasový fond. Ten mu umožňuje spoustu věcí, ale také ho žánrově dost omezuje. Navíc to není komplexní osobnost jako Šmajda. Jako idola si ho příliš nedovedu představit.

Petr Janda: Chodúr je můj favorit. Má nádherný hlas a umí s ním zacházet. Vytknul bych mu snad jen nepříliš dobrý pohyb na jevišti. Moc si tam se sebou neví rady. A pokud vyhraje, tak vítězstvím v SuperStar všechno ještě nekončí. Bude hodně záležet na hitech, se kterými přijdou finalisté po soutěži. Tam se bude lámat chleba.

Dominika Stará: Potřebuje dozrát

452760:gallery:true:true


Michal Horáček: Je to velice slušná mladá dáma, která přiznala, že je z věřící rodiny, což se v dnešní době jen tak nevidí. Myslím si ale, že se v showbyznysu jen tak neuplatní. Potřebuje ještě dozrát.

Lešek Wronka: Nevím, proč je ve finále. Ona je ve všech směrech průměrná. Podle mě to není osobnost, která by se mohla v našem mikrosvětě showbyznysu uplatnit.

Petr Janda: Líbila se mi, když zpívala Je suis Malade. To jsem si později pouštěl pořád dokola na internetu. U této písně byl ale její vrchol a od té doby už nemá vzestupnou tendenci. I další dva finalisté ale podle mě stagnují a přestávají se vyvíjet.

DNES OD 20:00 SLEDUJTE NA BLESK.CZ ONLINE PŘENOS FINÁLOVÉHO VEČERA!

Vše o SuperStar

Stahuj písně ze SuperStar!

Fotbal na Facebooku